Denní menu na týden od 28. 4. do 4. 5.
Pondělí | Kuřecí | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Boloňské špagety | ||
5 | Rybí karbanátek, brambor | ||
6 | Vepřový bok, knedlík, zelí | ||
Úterý | Bramboračka | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Kuřecí na žampionech, rýže | ||
5 | Květákový karbanátek, brambor | ||
6 | Zapečené penne s brokolicí | ||
Středa | Svátek | ||
Čtvrtek | Zelňačka | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Obalovaný sýr, brambor | ||
4 | Uzené, špalíčky, zelí | ||
5 | Obalované tvarůžky, brambor | ||
6 | Bavorské vdolečky | ||
Pátek | Krůtí | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Vepřová játra, rýže | ||
5 | Pštrosí vejce, brambor | ||
6 | Fazolky na smetaně, brambor |
Cena menu v restauraci 100 Kč
Do kastrůlků 95 Kč
Cena s rozvozem 110 Kč