Denní menu na týden od 21. 4. do 27. 4.
Pondělí | Svátek | ||
Úterý | Květáková | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Gulášek, bramboráčky | ||
5 | Uzené kuřecí stehno, brambor | ||
6 | Borůvkové knedlíky | ||
Středa | Drůbková | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Sekaná, bramborový salát | ||
5 | Pečený jazyk, knedlík, zelí | ||
6 | Rýžový nákyp | ||
Čtvrtek | Dršťková | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Obalovaný sýr, brambor | ||
4 | Vepřová pečeně, bramborový knedlík | ||
5 | Zapečené těstoviny s uzeným | ||
6 | Zemlbába | ||
Pátek | Jarní | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Maové koule, knedlík / rýže | ||
5 | Kuřecí paličky, brambor | ||
6 | Rybí prsty, bramborová kaše |
Cena menu v restauraci 100 Kč
Do kastrůlků 95 Kč
Cena s rozvozem 110 Kč