Denní menu na týden od 5. 5. do 11. 5.
Pondělí | Hovězí | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Segedínský guláš, knedlík | ||
5 | Uzený bok, bramborová kaše | ||
6 | Šunka na másle, brambor | ||
Úterý | Česnečka | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Katův šleh, rýže | ||
5 | Opečený lunchmeat, brambor | ||
6 | Rybí prsty, bramborová kaše | ||
Středa | Jarní | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Cikánský guláš, knedlík / těstoviny | ||
5 | Obalovaný hermelín, brambor | ||
6 | Fazolky na slanině, brambor | ||
Čtvrtek | Svátek | ||
Pátek | Uzená | 1 | Kuřecí řízek, brambor |
2 | Úpičák (řízek, knedlík, zelí) | ||
3 | Smažený sýr, brambor | ||
4 | Koprová s vejcem, knedlík | ||
5 | Buřtguláš, pečivo | ||
6 | Karbanátek, brambor |
Cena menu v restauraci 100 Kč
Do kastrůlků 95 Kč
Cena s rozvozem 110 Kč